Hjemmelading • Nov 18, 2019

Hurra, Circle K Charge feirer 1 år!

Det er nå ett år siden vi lanserte hurtig- og lynlading under vår egen merkevare. Vi takker kundene våre for støtten de har vist oss så langt og feirer med å tilby festpriser på både hurtig- og hjemmelading fra 18. til 30. November!

I løpet av det siste året har vi etablert 70 nye Circle K Charge hurtig- og lynladere på våre stasjoner – se vårt stadig voksende nettverk av Circle K-ladere på ladekartet her. Det har vært en lang og utfordrende reise, men vi har jobbet – og jobber fortsatt – hardt for å gjøre lading mer tilgjengelig og stadig enklere for kundene våre. Det siste året har kundene våre ladet over to millioner kilowattimer med energi til elbilene sine – tilsvarende tolv turer til månen og tilbake! Til sammen med våre partnere IONITY, Tesla og Grønn kontakt har vi ambisjon om å nå 500 ladere på våre stasjoner innen midten av neste år. Nå feirer vi 1-årsdag med å tilby våre registrerte kunder i Circle K Charge 20% rabatt på våre egne Circle K-hurtigladere ut november! Dette betyr at du kan lade for 2 kr per minutt på våre 50 kW-ladere og for 2,80 kr per minutt for våre lynladere som gir inntil 150 kW.

Last ned appen Circle K Charge for iOS eller Android og registrer deg for å starte lading!

Verdens smarteste ladeboks til 13 990 kr

I tillegg til å øke satsningen på hurtiglading på stasjon, har vi lansert en egen løsning for hjemmelading. I vår nettbutikk kan du bestille markedets smarteste hjemmelader for enkel og sikker lading hjemme i din egen garasje. Vi feirer med kampanjepris på 13 990 kr* for ladeboksen Easee, inkludert installasjon og Koppen 2020. Dette gir en rabatt på 3 000 kr i forhold til veiledende pris.

Les mer om vårt hjemmeladetilbud og bestill hjemmelader her!

* Kampanjeprisen forutsetter registrering i vår kundeklubb EXTRA Club.

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlekcharge.no. Les mer her