Hurtiglading • Feb 4, 2020

Circle K innfører kilowattimepris på hurtiglading

Nye priser på hurtiglading på Circle K-ladere – betal for strømmen du faktisk mottar

Elbilmarkedet utvikler seg raskt og stadig flere bilmodeller får større batterier, slik at de kan oppnå høyere effekt ved lading. I tråd med dette har Circle K etablert både 150 kW og 50 kW hurtigladere på alle nye ladelokasjoner. I lys av denne utviklingen endrer vi nå vår prismodell, slik at du fremover vil betale for den faktiske energien du får tilført batteriet, nemlig en pris per kilowattime.

Fra og med 6. februar 2020 vil du som registrert kunde hos Circle K Charge lade til følgende priser:

Hurtiglading inntil 50 kW:

  • Registrert kunde: Kr 4,49 per kWt
  • Drop-in: Kr 5,49 per kWt

Lynlading inntil 150 kW:

  • Registrert kunde: Kr 4,99 per kWt
  • Drop-in: Kr 5,99 per kWt

Med introduksjonen av stadig flere bilmodeller som kan lade på ulike effektnivåer høyere enn 50 kW, ser vi at dagens minuttprising vil slå ulikt ut for ulike biler. Vi ønsker å tilby en enkel og mer rettferdig prismodell og endrer derfor våre priser slik at du kun betaler for den energien du faktisk får tilført batteriet, nemlig per kilowattime. Fordi våre 150 kW lynladere gir opptil tre ganger raskere lading enn 50 kW-laderne, og er dyrere i drift, er disse priset med en noe høyere kilowattimepris. Du vil på alle våre nye ladelokasjoner finne både 50 kW- og 150 kW-ladere, slik at du selv kan velge den hastigheten du ønsker og som passer din bil.

Vi oppfordrer alle til å vise hensyn til andre som skal lade for å unngå unødig kø på hurtigladerne. Batteriets evne til å ta imot full effekt når det er over 80% ladet reduseres vesentlig og det tar dermed lengre tid å fylle opp til 100%.

I Circle K jobber vi hver dag med å forbedre vårt ladetilbud. Den nye prismodellen er et viktig skritt i arbeidet for å forbedre kundeopplevelsen for elbilister og skape et langsiktig økonomisk grunnlag for et større og bedre ladetilbud.

Med Circle K Charge kan du nå også lade på IONITYs lynladere i Norge

Du kan nå bruke ladebrikke registrert i Circle K Charge når du lader på lynladerne til vår partner IONITY i Norge. Disse laderne gir inntil 350 kW, men merk at det er bilens batteri som styrer faktisk ladehastighet. Fra 31. januar 2020 vil prisen du betaler med bruk av ladebrikke registrert hos oss være 0,85 Euro per kWt (omgjort til NOK hvilket tilsvarer ca. 8,50 NOK). Prisen vil om kort tid fastsettes i NOK. Bakgrunnen for de økte prisene er at vår underleverandør IONITY har økt sine priser. Du finner informasjon om gjeldende priser på våre hjemmesider.

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlekcharge.no. Les mer her