Hurtiglading • Sep 18, 2019

Fem nye stasjoner har fått Circle K-hurtigladere i sommer!

Vi jobber på spreng med å etablere hurtigladere på stasjonsnettverket vårt, som en del av målsetningen om å levere den beste ladeopplevelsen, der du er. De siste to månedene har fem stasjoner på Østlandet fått splitter nye ladeparker.

Stasjonene som har fått nye ladere er Circle K Abildsø, Lørenskog, Mosseporten, Lier E18 og Kiellands plass. Parallelt utvider Circle K kapasiteten på flere stasjoner, deriblant har Circle K Grelland og Circle K Forus fått flere hurtigladere nylig.

Vår nyeste ladestasjon Circle K Mosseporten har tre hurtiglader og en lynlader.

Alle nye ladeparker Circle K selv etablerer, vil bestå av minimum fire ladere. I tillegg vil alle nye ladeparker få både 50 kW- og 150 kW-ladere (lynladere). – For å minimere kø bygger vi ladeparker med mange ladere forteller Håkon Stiksrud, leder av e-mobilitetssatsningen. – Vi ønsker dessuten å gi gode lademuligheter både til de nyeste elbilmodellene som gjerne har større ladekapasitet og til bilene som maksimalt kan lade på 50 kW effekt.

Circle K jobber kontinuerlig med utrulling av ladere på nye stasjoner – last ned appen Circle K Charge for å se våre ladestasjoner, der du er!

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlekcharge.no. Les mer her