Hurtiglading • Oct 14, 2019

Velkommen til Geilos første lynlader!

I oktober åpnet vi Geilos første lynlader på Circle K Geilo. Stasjonssjef Johan Helland ønsker elbilister velkommen til en god ladeopplevelse med nytt mattilbud og oppgradert butikk!

Det er i dag få hurtigladere langs riksvei 7 mellom Gol og Eidfjord, en strekning på over 140 km som blant annet inkluderer fjellovergangen Hardangervidda, og som er en viktig hovedfartsåre mellom Oslo og Bergen. Inntil åpningen på Circle K Geilo fantes det ingen lynladere mellom Gol og Eidfjord.

Circle K Geilo har nå etablert én hurtiglader som kan gi inntil 50 kW effekt og én lynlader som kan gi inntil 150 kW effekt. Det er også lagt til rette for utvidelse med flere ladere.

Stasjonssjef Johan håper laderne vil bli godt benyttet av både hyttetrafikken, langdistansetrafikk og lokaltrafikk, og ser frem til å ta imot ladekunder til den oppgraderte stasjonen som nå har hele 45 sitteplasser.

Ladernettverket vårt vokser stadig. Sjekk ut vårt ladekart – eller last ned appen vår Circle K Charge – for å få oversikt over hvilke andre stasjoner som har Circle K-ladere!

NB: Visste du at nærmeste lynlader til Circle K Geilo finner du på Gol der IONITY har etablert fire lynladere på Circle K Gol?

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlekcharge.no. Les mer her