Informasjonskapsler på circlekcharge.no

Informasjonskapsler er små tekstfiler som sendes til maskinen din når du besøker nettstedet vårt. De gjør opplevelsen din på nettstedet enklere ved å lagre informasjon om hva du foretar deg. Informasjonskapsler hjelper oss med å forbedre nettstedet og din brukeropplevelse.

Informasjonskapsler på Circle K Norges nettsteder benyttes for forskjellige funksjoner, for eksempel for effektiv navigering mellom sider, lagring av dine innstillinger og forbedring av din opplevelse på vårt nettsted generelt. Hvis du vil se de fullstendige personvernreglene som gjelder bruker av circlekcharge.no, kan du lese våre Personvernregler.

Brukeravtale

Ved å fortsette å bruke vårt nettsted sier du deg enig i å godta vår bruk av informasjonskapsler (med mindre du har konfigurert nettleseren til å ikke godta informasjonskapsler). Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler installeres når du bruker nettstedet, kan du konfigurere nettleseren din til å blokkere informasjonskapsler eller bruke privat nettlesing-alternativet. Hvis du velger å ikke motta våre informasjonskapsler, kan vi ikke garantere at alle funksjoner på dette nettstedet fungerer etter hensikten.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinen eller en mobilenhet når du besøker nettstedet. Den gjør det mulig for nettstedet å huske dine handlinger og innstillinger (for eksempel språk, fontstørrelse og andre visningsvalg) over en tidsperiode, slik at du ikke trenger å konfigurere dem på nytt hver gang du besøker siden på nytt alle går fra én side til en annen.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Bruk av informasjonskapsler på dette nettstedet beskrives under.

Funksjonalitet

Circlekcharge.no er basert på en samling tjenere som kalles en «park». Sammenlignet med bruk av kun én tjener, gjør denne løsningen at nettstedet fungerer bedre og mer stabilt. Når du besøker et nettsted, gjør bruken av informasjonskapsler det mulig for systemet å avgjøre hvordan siden skal vises for deg på den mest fornuftige måten og fordele arbeidsbyrden jevnt mellom de forskjellige tjenerne.

Analyse

Circlekcharge.no bruker Google Analytics til å måle trafikk på nettstedet. Disse dataene gjør det mulig for oss å forstå hvordan våre besøkende bruker nettstedet og hjelper oss med å forbedre nettstedet. Denne programvaren bruker en rekke informasjonskapsler som bidrar til at vi vet om besøkende på nettstedet allerede har besøkt det. Hvis datamaskinen din har slike informasjonskapsler, vil nettleseren din fortelle oss det. Hvis du ikke allerede har en, vil nettleseren din bli tilbudt en. På denne måten kan vi finne ut hvor mange enkeltbrukere vi har og hvor ofte de besøker nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene brukes for statistiske formål, og det er ikke mulig å identifisere enkeltbrukere ved hjelp av dem.

Andre informasjonskapsler

Circlekcharge.no bruker informasjonskapsler for sporing og annonser fra tredjeparter som Youtube, Facebook, Google Analytics og DoubleClick. Informasjonskapsler fra tredjeparter er informasjonskapsler som sendes fra et annet nettsted enn nettstedet du besøker. For eksempel kan enkelte circlekcharge.no ha en Facebook-«liker» knapp på siden. Den «liker»-knappen installerer en informasjonskapsel i nettleseren din som kan leses av Facebook. Dette betraktes som en tredjepartsinformasjonskapsel. Hvordan disse innsamlede dataene brukes av tredjeparter er avhengig av personvernreglene til den juridiske enheten, som finnes på den aktuelle partens nettsted. Circle K oppmuntrer deg til å også lese personvernreglene til tredjeparter.

Enkelte informasjonskapsler fra tredjeparter, for eksempel Adform, kan også opprette informasjonskapsler som tilordner unike tall som kan identifisere og skille mellom brukerens nettlesere, slik at annonsemetrikk som antall klikk kan spores. Dette gjør det mulig for utgivere å levere annonser som rettes mot en brukers interesser og som har en større sjanse for å være relevante for brukeren.

Hvordan administrere informasjonskapsler?

Du kan administrere og/eller slette informasjonskapsler som du ønsker. Du kan slette eller blokkere informasjonskapsler, men hvis du gjør dette, er det mulig at enkelte funksjoner på dette nettstedet ikke fungerer etter hensikten. Du kan slette alle informasjonskapsler som allerede er på datamaskinen, og du kan konfigurere de fleste nettlesere til å ikke godta informasjonskapsler. Forskjellige nettlesere har forskjellige måter å konfigurere nettleserens innstillinger for informasjonskapsler.

Hvordan deaktiverer jeg informasjonskapsler?

Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du blokkere dem i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Hvis du gjør det, er det mulig at du ikke ville kunne bruke enkelte tjenester og funksjoner på dette nettstedet.

Mer informasjon om hvordan du angir innstillinger for informasjonskapsler i de mest populære nettleserne finnes her

Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler, kan du besøke www.aboutcookies.org.

Forsørger Informasjonskapsler Beskrivelse
Google _ga Vi benytter Google Analytics for å bedre forstå hvor godt kampanjene våre virker og hvordan du bruker våre nettsider for å forbedre brukeropplevelsen.
DoubleClick IDE Denne informasjonskapselen er opprettet av Google DoubleClick og benyttes for å vise personaliserte annonser basert på tidligere besøk på vår nettside.
Google APISID, ANID, NID, SID, 1P_JAR, SIDCC Disse informasjonskapslene er brukt av Google for å vise personaliserte annonser på Google sine nettsider basert på tidligere søk og bruk av nettsider.
Google HSID, SSID, APISID, SAPISID Informasjonskapslene HSID, SSID, APISID og SAPISID gir Google mulighet til å samle brukerinformasjon for videoene som kommer fra YouTube.
YouTube VISITOR_INFO1_LIVE, YSC En innebygget YouTube-video samler informasjon om brukerne og foretrukne innstillinger.
Google _gid, DV, AID Disse informasjonskapslene benyttes for å samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsidene våre. Vi bruker informasjonen for å lage rapporter og forbedre nettsidene. Informasjonskapslene samler inn anonyme data, inkludert antall besøkende, hvor besøkende kommer fra og nettsidene de har besøkt.
Google SEARCH_SAMESITE Denne informasjonskapselen benyttes for å forhindre at nettleseren sender denne informasjonskapselen sammen med forespørsler på tvers av nettsiden.
Google CONSENT Denne informasjonskapselen benyttes for å lagre samtykkene til bruk av informasjonskapsler.
Facebook fr, _fbp Benyttes av Facebook for å levere en serie reklameprodukter, som sanntidsbudgivning fra tredjeparts annonsører.
Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlekcharge.no. Les mer her