Du er her:

Sameie/Borettslag

 • Hvilken ladeleverandør bruker dere hos boligselskaper?

  Vi bruker Easee Charge som er en ny smart ladestasjon spesielt utviklet for store ladeanlegg. Easee Charge utvikles og produseres i Norge.

 • Har vi nødvendig kapasitet tilgjengelig?

  Vår ladestasjon utnytter tilgjengelig elektrisk kapasitet til det fulle med dynamisk lastbalansering. Dette gjøres ved at når flere ladestasjoner kobles til samme sikring så vil den tilgjengelige strømmen fordeles automatisk mellom enhetene, slik at alle biler kan lades samtidig uten at den totale belastninger vil overstige den fastsatte grensen for sikringen.

 • Hvor mye effekt kan vi få?

  Easee Charge kan levere opptil 22 kW på TN-nett og opptil 11 kW på IT-nett.

 • Det er kun noen få beboere som ønsker lading nå. Hvordan legger vi opp infrastrukturen?

  Det er viktig at boligselskapet lager en plan for å dekke behovet for lading i dag, i morgen og om 10 år. Det er derfor smart å starte med en robust infrastruktur, slik at alle som vil kan sette opp smarte ladestasjoner, enten samtidig med installasjon av infrastruktur eller på et senere tidspunkt.

 • Hvordan betaler man for strømmen?

  Easee Charge måler nøyaktig strømforbruk gjennom den innebygde strømmåleren, og dette sammen med vår driftsløsning gjør at vi kan fakturere hver enkelt bruker basert på deres forbruk og kWt-pris satt av boligselskapet.

 • Vi ønsker å få tilbud på installasjon og drift av ladeanlegget.

  Ta kontakt med oss i Circle K, slik at vi kan kartlegge behov og gi dere et komplett tilbud.

 • Hva er dynamisk laststyring?

  I større anlegg der mange biler skal lade er det alltid behov for laststyring. Dynamisk laststyring sikrer effektiv bruk av tilgjengelig strøm i anlegget. Tilgjengelig strøm deles mellom bilene og sikrer at alle får nok strøm til neste dags behov.

 • Hva er dynamisk fasebalansering?

  Alle ladeanlegg prosjekteres med 3 faser. Ved å fordele ladingen dynamisk mellom fasene, øker vi kapasiteten i ladeanlegget. Bilene lader da på 1, 2 eller 3 faser om hverandre, og ladingen kan bytte fase underveis i ladingen. Dette gjør at vi med våre ladeanlegg greier oss med mindre effekt inn i sikringsskapet og mindre effekt per kurs. Dette gir billigere infrastruktur og potensielt store kostnadsbesparelser i forhold til løsninger med statisk faseoppsett.

 • Har vi nok strøm i garasjen?

  Når du kontakter oss kartlegger vi behov og kapasitet. Våre ladestasjoner er markedets smarteste, slik at vi greier oss med mindre kapasitet enn andre løsninger på markedet.

 • Hva er forskjellen på Easee Home og Easee Charge Ladestasjoner?

  Easee home er ladestasjoner beregnet på eneboliger, der maks 3 ladestasjoner snakker sammen. Easee Charge, som brukes i boligselskaper lar mange flere ladestasjoner snakke sammen, slik at strømmen fordeles mellom dem. Easee home kan derfor ikke brukes i store anlegg.

 • Hva er inkludert i driftsabonnementet deres?

  I vårt driftsabonnement inngår 24t kundeservice, drift, kostnader til internett og programvarekostnader. Dersom boligselskapet ønsker det, vil Circle K også belaste den enkelte bruker, på vegne av boligselskapet, for strømmen som er brukt.

 • Dekkes strømforbruket av driftsabonnementet?

  Nei. Kostnaden til strøm kommer i tillegg.

 • Hvor mye koster strømmen?

  Det er boligselskapet som selv setter prisen på strømmen.

Har du spørsmål?

Gå til spørsmål og svar

Les mer

Kontakt kundeservice

22 96 24 00

Kontakt oss på e-post

Kontakt
Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlekcharge.no. Les mer her