Vårt team på Circle K Charge
Circle K har et dedikert E-mobility team som jobber kontinuerlig med å utvikle og tilby de beste ladetilbudene for eksisterende og nye elbilister. Teamet består av medlemmer med lang erfaring innenfor forretningsutvikling, nettverksdrift og salg.
image

image

Håkon Stiksrud

Håkon er teamleder og ansvarlig for Circle K’s E-mobility virksomhet på tvers av vårt europeiske nettverk. Han leder utviklingen av Circle K’s overordede ladetilbud og samarbeidet med eksterne partnere.

Kontakt

image

Maria Estenstad Friis

Maria er produkteier for lading på Circle K’s energistasjoner i Norge og resten vårt europeiske nettverk. Hun ser alltid etter nye måter å utvikle nettverket for å forbedre kundeopplevelsen.

Kontakt

image

Lars Ketil Bjørnå

Lars Ketil er teknisk ansvarlig for ladenettverket på våre energistasjoner. Han har inngående forståelse for nettverksutvikling og teknisk kunnskap om ladere. Sammen med Maria er han ansvarlig for å sørge for at kundene får en god ladeopplevelse langs veien.

Kontakt

image

Johan Gronlund

Johan er leder for produktutvikling og drift på tvers av kundesegmenter. Han jobber aktivt med interne og eksterne samarbeidspartnere i grensesnittet mellom forretning og teknologi for å skape en best mulig kundereise.

Kontakt

image

Birtac Eskicioglu

Birtac er produkteier med fokus på digitale applikasjoner. Han er lidenskapelig opptatt av å omsette kundebehov i smarte digitale løsninger som gjør det enklere å være elbilist.

Kontakt

image

Marius Blaker Høgevold

Marius er produkteier for hjemmelading, herunder boliger og boligselskaper, og leder salgsteamet som jobber med hjemmelading og lading på arbeidsplasser. Han arbeider aktivt med produktutvikling for å sørge for at Circle K har de beste ladeløsningene i markedet.

Kontakt

image

Lars Lindberg

Lars er salgsrepresentant og jobber med kundetilbud for eksisterende og nye kunder, samt kundeoppfølging. Han er entusiastisk opptatt av å finne gode og enkle ladetilbud som er tilpasset kundene.

Kontakt

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlekcharge.no. Les mer her